Trykkluft for industri

Siden 1985 har Norluft utviklet seg til og bli en ledende trykkluft-leverandør for industrien i Midt Norge. Vi har som ambisjon å fortsette vår positive vekst, og være Midt-Norges mest tilgjengelige servicepartner i årene som kommer.

Vi kan tilby et bredt spekter av både skruekompressorer, stempelkompressorer, blåsemaskiner, trykkluftetterbehandling, transportable kompressorer samt. gassgeneratorer. 

Service på ditt kompressoranlegg?

I snart 40 år har vi tatt service på kompressoranlegg av alle fabrikanter. Med et stort delelager, gode innkjøpsbetingelser og et dyktig serviceteam er vi klare for å hjelpe deg.

Reservedeler?  – Vi fikser det!

Vi er tilknyttet et av Europas største varelager for reservedeler. Om du trenger OEM eller reservedeler fra alternative produsenter, vi fikser det, til riktig pris og kvalitet.

Ny Kompressor?

Trenger din bedrift ny kompressor?

Norluft er autorisert forhandler av Atlas Copco i Midt-Norge. Vi tilbyr pålitelige kompressorer med lavest mulig livssykluskostnad. De er energieffektive, tar liten plass, og egner seg til alle bruksområder. Vi tilbyr nytt, brukt og er behjelpelig med innbytte.

Ta kontakt med en av våre eksperter, så finner vi en løsning som passer for deg.